Hoppa till innehåll

Member in Residence

Vill du vara ”husmedlem” våren 2023? Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Det har varit betydelsefullt att ha fått vara husmedlem hos Danscentrum Väst den här hösten. Framförallt har jag uppskattat den tid jag fått vara i studion utan press på att behöva producera. Att få tid i studio (gratis) och bara vara där är en konstnärlig process i sig, men mitt mål har också varit att arbeta vidare med mitt projekt som jag vid tillfället kallar Detach. I projektet vill jag undersöka vad en filtrering av identiteten och den politiska kroppen skulle kunna innebära. Jag har också ägnat lite tid åt mitt solo Slutpunkt som under hösten varit del av Danscentrum Västs återstartsprojekt. Som husmedlem har jag känt support och motivering från Danscentrum Väst att fortsätta med mitt skapande och jag rekommenderar andra att söka residenset!  HEDDA PARKKONEN (på bilden) Member in Residence hösten 2022. LÄS MER