Hoppa till innehåll

HeadSpace

HeadSpace är ett dansverk som handlar om schizofreni/psykoser. I vägskälet mellan verklighet och psykos möts dansarna och publiken där fantasin söker grundad mark. Med bältet över magen lämnar vi rummet för att hitta verkligheten. Verket vill möta den stigmatisering som finns kring sjukdomen i vårt samhälle och koreografen Mari Vittradotter önskar ge åskådaren en upplevelse som i bästa fall ger förståelse, empati och nya perspektiv på hjärnans mysterier.

HeadSpace spelar under Fringe Festival I Slakthuset:
2 sept kl 14.00
3 sept kl 19.00

Du bokar föreställningen här: https://www.gbgfringe.com/events/?

Koreograf: Mari Vittradotter
Dansare: Janni Groenwold Tschanz, Sara Axelsson, Unni Britta Kangas

HeadSpace innehåller material som kan vara känsligt för personer med erfarenhet av psykossjukdom.
Vid frågor kontakta: Mari Vittradotter – mari.vittradotter@gmail.com