Hoppa till innehåll

Avatared

En interaktiv och utforskande dansföreställning

Folkteatern: Lilla Scenen

6 oktober kl 20.00-22.00

7 oktober kl 20.00-21.00

Kvällens DJ har förberett och lämnat över de första 50 minuterna av musiken till två scenartister som kommer att vara hans/hennes/deras Avatarer. De är värdar för kvällen och tar hand om stämningen genom att driva den med dans, danshändelser, mikroactionföreställningar, elektronisk musik med mera. Kom och låt dig dras med i rytmen, utforska frihet i rörelse och närvaro. Aloun är en prisbelönt fransk danskonstnär, improvisatör, dansare och koreograf bosatt i Göteborg som turnerar internationellt.  Aloun bestämde sig för att börja dansa professionellt när han förstod att det inte räckte med att tänka

Fredagens Avatared är baserad på ett progressivt elektro live set, förberett av Felipe Botero. En live-DJ kommer ta över direkt efter live setet. 

Lördagens Avatared är baserad på ett experimentellt elektronisk live set förberett av Platon Buravicky. Platon är en samtida konstnär, och en ung stigande stjärna i Lettland. Han komponerar för ett brett utbud av ensembler och arenor, från den Lettiska symfoni orkestern till underjordiska elektroniska musikklubbar.

Team
Konstnärlig idé, regi och koreografi: 
Aloun Marchal
Medverkande: Gilda Stillbäck, Mpululu Ntuve, Sebastian Ruiz Bartilson, Aloun Marchal
Kompositör: Felipe Botero, Platon Buravicky
Kostym: Linnea Bågander, Linn Stoss
Ljusdesign: Effraim Kent / Nelson Lima
Outside eyes : Soledad Howe & Liza Penkova
Producenter: Javier Umazabal, Hanna Magdalena Gödl, Vanessa Labanino
INSIDEOUT Studios.
Ljud- och ljusteknik: Effraim Kent
Produktion: Possibilitas & La Vaca Loca 

Med stöd av: Göteborgs stad & Kulturrådet