Hoppa till innehåll

Member in Residence

OPEN CALL: Vill du vara husmedlem hösten 2023? Varmt välkommen med din intresseanmälan! Residenset lottas ut. Skicka din intresseanmälan senast den 13 augusti 2023 kl 23:59. I residenset ingår bland annat 25 studio-timmar, tillgång till kontorsplats Klustret, Järntorget.

Att vara nyexaminerad dansare är tufft och många av oss har svårt att komma in i arbete direkt. Trots många ideér och projekt man vill utveckla finns inte möjligheterna. Men med Danscentrum Väst ”Member In Residence” har jag fått möjligheten att göra just dom sakerna. En dag i studion improviserade jag och då föddes en idé till en dansvideo. Projektet tog fart och jag hade en idé om att jobba med det perfekta imperfekta som jag upplevde mycket som barn. Efter veckor i danssalen hade jag både stöd från Göteborg Stad och en färdig dansvideo. Som dessutom kommer ut i höst!  
Som  husmedlem är jag tacksam för dessa möjligheter att skapa och vara i en kreativ process. Jag har fått stöd och pepp från Danscentrum Väst och är taggad på att fortsätta mitt skapande. Jag rekommenderar alla att söka till nästa ”Member In Residense”!