Hoppa till innehåll

Stigen – Ögonblick med träd

Nypremiär 3 juni 2023 klockan 14.00
Sundsby Säteri, Tjörn
Vid 15.00 kommer koreografen Anna Wennerbeck att presentera ett verk inspirerat av Ögonblick med träd. 

Ögonblick med träd är en audio-guidad koreografisk vandring som sätter fokus på träd. Öppna dina sinnen och utmana din föreställning om vad träd kan vara i denna poetiska vandring. I Ögonblick med träd får du sätta fokus på att komma nära och utforska träd – låt handen känna barken, luta dig in mot en stam och se trädtopparna dansa. 

Ögonblick med träd finns kvar hela sommaren och kan upplevas när som helst.  Via en qr-kod går du in på en hemsida på din mobil och guidas av en inspelad röst. Du behöver en laddad mobil med internetuppkoppling och ett par enkla mobil-hörlurar med dig. Vandringen tar ca 50 minuter.

Stigen – ögonblick med träd är ett samarbete mellan Embla dans och teaters konstnärliga ledare Anna Wennerbeck och Tjörns kommun.Slingan på Tjörn LÄS MER: https://www.embladans.se/stigen/