Hoppa till innehåll

Ash & Gum

Ett inhemskt och ett australiensiskt träd har fått symbolisera arbetet när scen och bild -konstnär Lisa Larsdotter Petersson inviterade Catherine Magill, dansare från Australien till Sverige och ett Atalante residens.  Via respektive engagemang i scenkonstformen improvisation har arbetat handlat om relationer mellan rörelse och talat ord, samspel mellan rörelse och musik, ljud och röst jämte associativt skrivande. Dansade steg vilka filmats i landskap där människan invasivt lämnar spår har också varit del. Musicerande inbjudna gäster är Karin Johansson och Richard Widerberg.  

Välkommen till ASH and GUM, Cinnober Teater, Masthuggsterrassen 3, 413 18 Göteborg FRI ENTRÉ

15 april kl. 13.00 – 14.15 – Soloframträdande inkl. bild & text.

16 april kl. 13.00 – 14.15 – Duettframträdande inkl. gäster, bild, ljud. 

Mer info https://lisalarsdotterpetersson.se/news/ 
Atalante residens https://atalante.org/project/dansresidens/

Atalante har alltid varit en hemmascen för västsvenska koreografer och konstnärer.  Genom åren har scenen gjort olika typer av satsningar på konstnärsresidens för att ge utövare chansen att fokusera på att utveckla sina konstnärskap. 

Tack till Atalante och Danscentrum Väst