Hoppa till innehåll

Dansmässan 2022

  • Nyheter

Årets Dansmässa sker äntligen LIVE igen! 
Dansmässan är en av Sveriges största mässor för dans och koreografi som sätter er arrangörer, dansare och koreografer i kontakt inför kommande år! Inte mindre än 36 konstnärskap presenteras på Dansmässan 2022 genom Utbudsdagen, Mässtorget och i ett nytt work-in-progressformat där du får en inblick i fem koreografers arbets-processer. Utdrag från föreställningar för alla olika målgrupper finns representerade i årets utbud. Danskonst för barn, unga och vuxna. Utöver detta bjuder Dansmässan in till seminarium kring aktuella teman och frågor som rör dansbranschen samt bryggar kontaktytor mellan danskonstnärer och arrangörer/bokare av dans och koreografi.
När? 10-11 november
Var? Dansens hus, Stockholm
Biljett: dansenshus.se/dansmassan-2022
Läs mer: dansmassan.com