Hoppa till innehåll

LABB2022 – Dansakademin barn & unga

  • Nyheter

Äntligen dags igen! Dansakademins LABB2022 går av stapeln i oktober på Regionteater Väst i Borås. Vi söker dig som är sugen på att utmana dig själv, få feedback och krocka en idé du har för att sceniskt och koreografiskt kommunicera och utveckla danskonst för barn och unga. Ta chansen att ’grotta ner dig’ i din konstnärliga process i en stöttande, kreativ miljö!

Årets coacher:

  • Pontus Linder – Internationellt anlitad dansare, koreograf och pedagog med stark förankring i både streetdansen och modern nutida dans. Utbildad på Stockholms konstnärliga högskola och Åsa folkhögskola. Baserad i Helsingfors.
  • Anja Arnquist – Anja är starkt förankrad i det samtida dans och koreografifältet. Hon samarbetar frekvent med koreografer som Cristina Caprioli och Björn Säfsten och driver sedan 2018 OR/ELLER tillsammans med Madeleine Lindh.

ANSÖK SENAST 9 MAJ

Läs mer