Hoppa till innehåll

Intresseanmälan till Barnkultur Östdigital utbudskatalog

Den digitala utbudskatalogen Barnkultur Öst som lanserades i november 2021 presenterar kulturaktiviteter som riktar sig till barn i Östergötland från förskola t o m gymnasium. Barnkultur Öst ska vara en länk mellan professionella kulturskapare, arrangörer och barn och unga. Region Östergötland står bakom Barnkultur Öst.

Du som kulturaktör är välkommen att lämna intresseanmälan till att medverka i det regionala kulturutbudet för barn och unga. Intresseanmälan avser hela eller delar av 2023 och ska inlämnas senast den 1 maj i nedanstående formulär.

De kulturaktiviteter som väljs ut efter denna intresseanmälan presenteras i Barnkultur Öst som kommer att nylanseras i oktober 2022.

OBS: Har du varit med i Barnkultur Öst tidigare?

Du måsta lämna ny intresseanmälan även du anmäler samma kulturaktivitet som varit med tidigare. I formuläret kan du korrigera uppgifter i den tidigare anmälan om det är mindre saker som behöver ändras. Är det större ändringar, gör en ny anmälan.

Vad är kriterierna för att lämna intresseanmälan?

  • Kulturaktiviteten ska ledas av professionella yrkesverksamma kulturskapare i enlighet med Region Östergötlands definition eller pedagoger inom konst- och kulturområdena. Läs mer om kriterierna.
  • Du har en kulturaktivitet som är inriktad mot barn och unga från förskola till gymnasium
  • Kulturaktiviteten ska genomföras i Östergötland och kunna vara tillgänglig och bokningsbar föralla oavsett vilken kommun aktiviteten äger rum i.
  • Tilltal, angelägenhet och relevans för målgruppen.IntresseanmälanIntresseanmälan avser kulturprogram som ska kunna genomföras under 2023. Intresseanmälan ska insändas senast den 1 maj.Intresseanmälan lämnas i detta formulär.