Hoppa till innehåll

God Jul!

  • Nyheter

Så går året mot sitt slut. Trots restriktioner är vi glada över att vi kunnat vara verksamma om än med varierande förtecken och ibland mycket snabba beslut om ändringar som påverkar vardagen och våra medlemmars yrkesliv. Mycket av det som skulle genomföras redan under 2020,  som Dansdagarna 2020 och En kväll på Storan, fick ställas in. En kväll på Storan flyttades fram till 2021 men kunde inte heller i år genomföras med publik. Februaridans fick också genomföras med tom salong. Med stöd från Göteborgs Stad Kultur och Västra Götalandsregionens Kulturnämnd kunde vi ändå lösa detta genom att istället filma 8 produktioner som skulle visas på 3:e våningen, och likaså genomföra en inspelning av utdrag ur tre programpunkter som ingår i Vidga Vyerna (Danslyftet) på Stora Teatern.

Vi vill tacka alla medlemmar som nu i två år kämpat för sin överlevnad, troget kommit till daglig träning, varit i studion för eget skapande, repetioner, och som när det varit möjligt försett oss – i alla åldrar –  med livskraft, inspiration, reflektioner, humor och allvar, listan kan göras lång. Även om pandemiläget i stunden är oroväckande ser vi fram emot ett nytt år.

Väl mött igen 2022! Ett nytt år med nya möjligheter. Ta hand om er!