Skapa mening – ett samtal om

  • Nyheter

tid och rum, röda trådar och meningsskapande i scenkonsten. Måndag 29 november 2021 kl 18:00 Med Bodil Persson, Anna Wennerbeck & Stefan Åkesson.

Hur tänker vi när vi skapar en scenisk helhet? Vilka analytiska verktyg använder vi oss av, och vilka begrepp – när vi själva skapar scenkonst och när vi sitter i salongen? Vad är egentligen dramaturgi? Och: hur olika eller lika tänker, arbetar, pratar vi om detta med dramaturgi, i dans- respektive teatervärlden? Ett efterlängtat samtal om scenkonst och dramaturgi med referenser till dans, teater och annat däremellan. 

Samtalet arrangeras i samarbete mellan Barnteaterakademin och Dansakademin och äger rum på Hagateatern, Södra Allégatan 2, Göteborg kl 17:30 – ca 20:30 (samtalet börjar kl 18) Vi bjuder på samtal och soppa. (Det går självklart att skippa soppan och komma bara till samtalet. Anmälan krävs senast 24 november maila info[at]barnteaterakademin.se eller luisa.denward[at]regionteatervast.se