Hoppa till innehåll

Open Stage 2021

Nu öppnar vi ansökan! Har du en föreställning för barn och unga under utveckling? Vill bolla din idé och ditt material med en erfaren dramaturg eller koreograf? Under en inspirerande heldag varvas korta föreställningsutdrag med feedback från coacher med stor erfarenhet av scenkonst för barn och unga. I publiken finns inbjudna producenter, arrangörer, danskonstnärer och andra branschaktörer och vi lotsas genom dagen av en moderator.

Var? På Frölunda Kulturhus i Göteborg. När? Den 9 december 2021.

Under Open Stage erbjuds du:

  • Möjlighet att presentera din idé och ditt föreställningsmaterial
  • Coachning av erfarna dramaturger/koreografer
  • Tillfälle till kunskapsutbyte och nätverkande med kollegor och bransch
  • Grundläggande ljus- och ljudteknik och tillgång till tekniker

Vem kan söka?

  • Professionellt yrkesverksamma
  • Frilansande utövare
  • Utövare verksamma i Västsverige prioriteras. Information om hur du går tillväga för att söka till Open Stage hittar du i Ansökan till Open Stage 2021. Vi öppnar upp för alternativa sätt att söka! Skicka din ansökan senast 8 november till Luisa Denward, projektledare: luisa.denward@regionteatervast.se, 0738-44 14 80