Hoppa till innehåll

Arrangör

Välkommen till vår sida för arrangörer!
Söker du en föreställning för barn och unga, vuxna eller för äldre? Till oss kan du vända dig med frågor om dansproduktioner, workshops, om du söker koreografer/dansare eller har andra frågor som rör dans, arrangemang, förmedling. Vidga vyerna vänder sig till arrangörer och Februaridans är en möjlighet att se nya produktioner av västsvenska danskonstnärer. Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev scrolla längst ned på sidan.

Boka föreställning?

Våra medlemmar arbetar lokalt, regionalt, nationellt och internationellt. Det gör de i olika konstellationer och inom en rad olika genrer och stilar.  Förutom på scen arbetar flera även inom ramen för exempelvis Skapande skola, kultur och hälsa, och i community-projekt.

Kontakta oss för information och tips om föreställningar för barn, unga, unga vuxna och vuxna, frågor om skapande skola, workshops, föreläsningar eller om du har andra relaterade frågor. Vi svarar gärna på vad som kan vara bra att veta inför  arrangemang av dansföreställningar.

 

Nyhetsbrev

Om du vill få information om vår verksamhet, medlemmars aktiviteter och mycket annat som är aktuellt är du välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Längst ned på sidan finner du formuläret för prenumeration.

Foto: Shoga Hirata

Ur verket Gnugga. Koreografi: Takuya Fujisawa tillsammans med dansarna Malin Kvist och Beda Åsbrink

PRENUMERATION NYHETSBREV