Hoppa till innehåll
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Street Fusion: Adena Asovic INSTÄLLT pga sjukdom

onsdag, 23 mars kl. 10:1511:45

Streetdance är dansstilen som växer snabbast och utvecklas, Adena kommer hålla en jazzinspirerad uppvärmning men sedan blanda in House och hiphop influenser i sina övningar. Här kan ni förvänta er rytmer och svängig koreografi. Då hon har sitt hjärta på Kuba kommer ni få utmana er själva att hitta eran egna touch och öva på hur man blandar stilar. Fusion betyder en blandning av något var redo att blanda dina kryddor here we go!

Adena Asovic är utbildad vid Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm. Hon har vidareutbildat sig i Paris, New York, Los Angeles och på  Kuba där hon plockat upp olika streetstilar som House, Salsa och HipHop. 2009 vann Adena Scandinavian Juste deboute i House. Hon har medverkat som bakgrundsdansare på Grammisgalan, Allsång

på Skansen, Choachella, Way out West och Terminal 5, New York. 2010 var Adena inbjuden till London för privat audition för Madonna. I projektet SOMOS var Adena huvudkoreograf. Hon var på världsturné med duon The Knife, hon är senast aktuell med att ha spelat in musikvideo med Swedish House Maffia och Stings nya låt Redlight.

I oktober kommer Adena vara en av dansarna i A lo Cubano som är en av Sveriges största salsafestivaler.

Details

Date:
onsdag, 23 mars
Time:
10:15 – 11:45
Event Category:

Organizer

Danscentrum Väst

Venue

Ärlegården
Ärlegatan 3
Göteborg, Sweden
+ Google Map