Hoppa till innehåll
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jazz: Lisa Agby

10 maj, 2022 kl. 10:1511:45

Klassbeskrivning: Jag har en uppvärmning som integrerar hela kroppen i de flesta övningar för jag tycker det är viktigt med ett flow för att bli varm och ett helkroppstänk.
Mina klasser anpassas utifrån vad vi gör för koreografi på slutet så att man lotsas in i stilen genom klassen. De ord jag kommer på som kan sammanfatta min jazzklass är teknikbaserat, off center, 360 grader, dynamik och passion. Och musikalitet!

Biografi: Lisa är en dansare och lärare som gillar att röra sig fritt mellan olika dansstilar och skapa fusioner av dessa. Efter 10 års studier på Stora Teaterns Balettelevskola och Kungliga Svenska Balettskolan vidareutbildade sig Lisa i Sevilla och på Codarts i Rotterdam. Hon har medverkat i musikaler som t.ex On the Town, Crazy for you, Singin’ in the rain, Guys and Dolls och dansföreställningar med bl.a Oslo Dansensemble och Subjazz och olika shower och föreställningar runt om i Norden. Hon undervisar på yrkesutbildningar, ger proffsklasser och kvällskurser.  2017 studerade Lisa på Stockholms dramatiska högskola och arbetar nu vid sidan om dansen även inom teater och film. Hon undervisar på yrkesutbildningar, ger proffsklasser och kvällskurser.

 

 

Details

Date:
10 maj, 2022
Time:
10:15 – 11:45
Event Category:

Organizer

Danscentrum Väst

Venue

Ärlegården
Ärlegatan 3
Göteborg, Sweden
+ Google Map