Hoppa till innehåll

LänkArr

Älskar du att uppleva dans? Vill du veta mer om hur du kan arrangera dina egna eller andras projekt?

20-22 juni erbjuder Riksteatern en kurs där du kommer att få lära dig om hur det går till att arrangera dans! Testa på olika dansstilar såsom vouging och wacking tillsammans med Marvil Iglesias och Alexander Dam från Empo. Upplev en dansvandring i skogen tillsammans med koreografen Anna Asplind. Häng med Region Värmlands drömsommarjobbare samt dansaren (och numera) dansutvecklaren Håkan Mayer.

Du kommer bo på en fantastisk vacker gård på landet med tillgång till pool eller bad i Fryken och med kossorna som grannar! Framförallt kommer du få lära dig nya saker om att arbeta med dans på väntade och oväntade sätt. Samtidigt kommer du att träffa massa nya vänner!

  • För dig mellan 18-26 år
  • Residens Gunnerud, Sunne kommun
  • Kurs, mat och boende är kostnadsfritt
  • Anmäl dig här

Mer info på facebook

Länk till instagram

Utbildningen arrangeras av Riksteatern och Riksteatern Värmland i samarbete med Region Värmland.

Läs mer om LänkArr och Riksteatern: www.riksteatern.se/lankarr